Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uusin tieto vuodelta 2018:

Yksityistielaki 13.8. 2018 astuu voimaa 2019

Tiekunnan kokouksen koollekutsuminen säilyy samana.

Maakuntahallinto alkaa toimia tielautakuntana, ei Hartolan kunta.

Kokouskutsu pysyy samana:

Tiekunnan kokouksen kutsuu koolle hoitokunta. Kirjallinen tai sähköposti-kokouskutsu on toimitettava jokaiselle tieosakkaalle. Kokouskutsu on toimitettava viimeistään kahta viikkoa ennen tiekunnan kokousta.

Vuosikokouksen kokouskutsussa on ehdotus maksuunpanoluettelosta ja päätettävistä asioista.

Jos hoitokunta laiminlyö vuosikokouksen koollekutsumisen, voidaan kokous tieosakkaan hakemuksesta pitää yksityistietoimituksen yhteydessä toimitusinsinöörin johdolla.

1. Vuoden 2017 tienhoitokulut on laskutettu väärin keväällä 2018. Virhe on suuri. Jotkut ovat joutuneet maksamaan moninkertaisesti. Laskuja ei ole valmistettu yksiköiden mukaisesti. Yksiköinti tehtiin vuonna 2015.

2. Rantatien tiekunnan hoitokunta suunnittelee Myllytielle ojien tekoa/kunnostusta vaikka tielle ei ole maanmittauslaitos määritellyt tieleveyttä.

3. Aimo Childt on aidannut virallisen Myllytien Riukulahdessa. Tarja Solaranta ei pääse 500 m2:n rantatontilleen eikä lähdekaivolle johon hänellä on rasiteoikeutena käyttöoikeus. Vuodelle 2019 suunniteltu kiinteistön myynti vaikeutui kun laillinen tontille johtava tie on aidattu Aimo Schildtin tekemänä.

Tietoja vuodelta 2017:

1.Vesakon poisto on tehty heinäkuussa 2015 laittomasti: Osakas-tiekokouksessa keväällä 2015 on sovittu, että jokainen osakas tekee itse omalla kiinteistöosuudellaan tienvarsi-vesakon-poiston.

Nyt on hoitokunta katkaissut 700 metrin matkalta vesakot muidenkin kuin oman kiinteistön tien varsista kysymättä lupaa kiinteistönomistajilta.

Puita EI saa katkoa luvatta toisen maalta !

Jokohan olisi aika määrityttää Maanmittauslaitoksella  tien leveys esimerkiksi viideksi metriksi!

2.

OSAKAS TIEKOKOUS ON AINA MAALISKUUN KOLMAS SUNNUNTAI   KLO 12

Kutsuja ei toimiteta kirjeitse.

3.

Tieosakkaiden tulee huomioida yksiköinnissä vuonna 2015 tehty muutos esitettyyn ja toteutettuun viljelmien aiheuttamaan kulutukseen Myllytiellä.

Esityksessä oli tarkkaan selvitetty todelliset rehuviljan tuotot Hirvipohjassa.

Katso selvitys valikosta: Rantatie/asiakirjat/tieyksiköt/viljelytonnilaskelma

Hoitokunnan toimesta todelliset tuotot on puolitettu.

Rehuviljaa on viime vuosina tuotettu jokaisella tilalla. Rehuviljan kasvatus aiheuttaa suurimman kulutuksen tiellemme mutta maksaa siitä vähiten !

Tieyksiköinnissä oli alustavasti noudatettu yksityistielakia joka edellyttää yksiköinnin perustuvan todelliseen tien käyttöön. Jos todellista tienkäyttöä ei ole laskettavissa, niin silloin on noudatettava maanmittauslaitoksen suositusarvoja. Näin tehtiin vaikka todelliset tonnit oli valmiiksi laskettuna yksiköintiä varten.

 

 

 

 

 

©2019 layout210 - suntuubi.com